Nape, kolica, posude i plehovi

Multi-eko nape

Za bolju unutrašnju klimu

Multi-eko napa je pogodna za sve jedinice kuvanja i pečenja. Kondenzuje paru, poboljšava unutrašnju klimu i pomaže u zaštiti kuhinja i prodavnica. Njen elegantan dizajn je zadivljujući i garantuje savršenu higijenu zahvaljujući jednostavnom i lakom čišćenju.

Multi-eko napa

Kolica i satlci za podršku

Naši dodaci su jednako fleksibilni kao i naše combi steamer i rerne za pečenje. Korisni, precizno iskoordinisani dodaci pretvaraju pojedinačne jedinice u sistemska rešenja. Rad u kuhinji je olakšan zahvaljujući transportnim sistemima i stalcima za podršku. Možete se se osloniti na Elomin kvalitet i u ovom slučaju, jer su svi stalci za podršku i ormani izrađeni od visokokvalitetnog nerđajućeg čelika i u skladu sa svim važećim propisima o higijeni.

Kolica i satlci za podršku

Posude i plehovi

Odaberite posude koje najbolje odgovaraju Vašim potrebama i koje su savršeno prilagođene za Eloma peći.Eloma nudi širok spektar standardnih konfiguracija i razne dodatke za vaš combi steamer. Od visoko kvalitetnih Gasronom posuda i rešetki izrađenih od nerđajućeg čelika do sofisticiranih i posebnih dodataka poput HotSpot, PotatoBaker, rešetke za piletinu i FlexyFry korpe - za najbolje i najučinkovitije rezultate kuvanja.

Posude i plehovi

PODELITE OVU STRANU