O KIO

Početak

KIO D.O.O. je preduzeće osnovano maja 2004. godine u Beogradu. U samom početku osnovna delatnost KIO bila je trgovina mernom tehnikom, ali ubrzo potom razvila su se dva pravca poslovanja, koja već deceniju čine dva odeljka preduzeća:

1) KIO Ugostiteljska i pekarska oprema
2) KIO Informacione tehnologije


Danas

KIO je danas u svakom pogledu savremeno i rastuće preduzeće. Podrška i inovativna rešenja realizovana uz KIO unose u veliki broj preduzeća i institucija nove nivoe tehnologija u poslovanju. Na taj način KIO direktno utiče na podizanje nivoa kvaliteta i produktivnosti u proizvodnji i pružanju usluga.


TIK Ruske Federacije preporučuje KIO

KIO je preporučena od strane Trgovinsko-industrijske komore Ruske Federacije kao kompanija za pružanje usluga u oblasti informacionih tehnologija.

Logo Trgovinsko industrijske komore


KIO UGOSTITELJSKA I PEKARSKA OPREMA

Odeljak se bavi distribucijom, održavanjem i servisiranjem ugostiteljske i pekarske opreme. Shvatajući Vaše kompletne potrebe, KIO je uvek uz Vas počevši od momenta kada odabirate ugostiteljsku ili pekarsku opremu, kada je instalirate u Vašem objektu, kada je održavate i kada je servisirate.


KIO je ovlašćeni zastupnik i servis partner poznatog nemačkog proizvođača ELOMA GMBH. Obezbeđuje kompletan prodajni program ELOMA opreme na teritoriji Srbije i Crne Gore, kao i usluge servisiranja i održavanja ELOMA opreme.

Logo ELOMA


KIO je ovlašćeni zastupnik i servis partner MIWE GmbH za Srbiju i Crnu Goru.

Logo MIWE


KIO je zvanični distributer BWT water+more za teritoriju Republike Srbije. BWT water+more je vodeća kompanija u tehnologiji vode u Evropi.

Logo BWT


KIO je ovlašćeni zastupnik i servis proizvođača profesionalnih mašina za pranje čaša i sudova ELVIOMEX.

Logo elvoKIO INFORMACIONE TEHNOLOGIJE

Odeljak pruža usluge u oblasti umrežavanja i mrežnih sistema, izrade veb sajtova i informaciono-tehnološke podrške. KIO vrši i prodaju informatičke opreme i potrošnog materijala.


KIO je zvanični HP Business Partner. HP je vodeći svetski proizvođač poslovnih i korisničkih personalnih računara i prateće računarske opreme.

hp i lenovo logo


KIO je zvanični HP Enterprise Business Partner. HP Enterprise je organizacija orijentisana ka poslovnim korisnicima poznata po serverskim, mrežnim i rešenjma za skladištenje podataka.

Logo Hewlett-Packard enterprise


KIO je zvanični distributer Entensys. Entensys je međunarodno prisutan proizvođač softverskih rešenja za bezbednost mreže i elektornsku poštu.

Logo ENTENSYS


KIO je zvanični Symantec Partner. Symantec korporacija je poznata po softverskim rešenjima za bezbednost, rezervno kopiranje i dostupnost podataka.

Logo SYMANTEC

PODELITE OVU STRANU