O KIO

POČETAK

KIO D.O.O. je preduzeće osnovano maja 2004. godine u Beogradu. U samom početku osnovna delatnost KIO bila je trgovina mernom tehnikom, ali ubrzo potom razvila su se dva pravca poslovanja, koja već deceniju čine dva odeljka preduzeća:

1) KIO UGOSTITELJSKA I PEKARSKA OPREMA
2) KIO INFORMACIONE TEHNOLOGIJE

DANAS

KIO je danas u svakom pogledu savremeno i rastuće preduzeće. Podrška i inovativna rešenja realizovana uz KIO unose u veliki broj preduzeća i institucija nove nivoe tehnologija u poslovanju. Na taj način KIO direktno utiče na podizanje nivoa kvaliteta i produktivnosti u proizvodnji i pružanju usluga.

TIK RUSKE FEDERACIJE PREPORUČUJE KIO

KIO je preporučena od strane Trgovinsko-industrijske komore Ruske Federacije kao kompanija za pružanje usluga u oblasti informacionih tehnologija.

Logo Trgovinsko industrijske komore

KIO UGOSTITELJSKA I PEKARSKA OPREMA

Odeljak se bavi distribucijom, održavanjem i servisiranjem ugostiteljske i pekarske opreme. Shvatajući Vaše kompletne potrebe, KIO je uvek uz Vas počevši od momenta kada odabirate ugostiteljsku ili pekarsku opremu, kada je instalirate u Vašem objektu, kada je održavate i kada je servisirate.

KIO je ovlašćeni zastupnik i servis partner poznatog nemačkog proizvođača ELOMA GMBH. Obezbeđuje kompletan prodajni program ELOMA opreme na teritoriji Srbije i Crne Gore, kao i usluge servisiranja i održavanja ELOMA opreme.

Logo eloma

KIO je ovlašćeni zastupnik i servis proizvođača profesionalnih mašina za pranje čaša i sudova ELVIOMEX.

Logo elvo


KIO INFORMACIONE TEHNOLOGIJE

Odeljak pruža usluge u oblasti umrežavanja i mrežnih sistema, izrade veb sajtova i informaciono-tehnološke podrške. KIO vrši i prodaju informatičke opreme i potrošnog materijala.

KIO je zvanični biznis partner HP PSG, HP Enterprise i Lenovo.

Logo Hewlett-Packard enterprisehp i lenovo logo

PODACI O FIRMI

Podaci o firmi

PODELITE OVU STRANU