Konvektomat MIWE econo

Mogućnost kupovine na kredit

Prodajna cena konvektomata zavisi od parametara konfiguracije. Pozovite nas da saznate cenu Vašeg konvektomata.


Zadovoljni i pekari i kupci

MIWE econo je idealan za sve polupečene proizvode, kao što su danska peciva, kiflice, kroasani, kao i druge standardne pekarske proizvode. Konvektomat MIWE econo je isplativno ulaganje, što će učiniti Vaše knjigovodstvo srećnim.

Dostupan je u nekoliko varijanti i odgovara na svaki Vaš zahtev.

MIWE econo

Pekari koji nisu sigurni šta će njihovi kupci želeti sutra će ceniti mnoge opcije kao npr. zahtevniji proces pečenja. Konvektomat MIWE econo može imati 4, 6 ili 10 ležišta u običnim prodavnicama i proizvodnim pogonima. Kompaktni dizajn MIWE econo konvektomata mu dozvoljava da se dobro uklopi bilo gde. Ukoliko nije dovoljan jedan MIWE econo, mogu se jednostavno spojiti dve jedinice. FP kontrolni sistem osigurava operativni proces i proces bezbednosti što omogućava menadžmentu da se opusti.

Najveći značaj pridajemo lakom čišćenju i direktnom rukovanju.

MIWE econo: Želimo da vidimo Vaš osmeh

MIWE econo


Zahvaljujući MIWE econo konvektomatu, proces pečenja je znatno brži

econo

 • Parni ulaz sa tehnologijom prskanja; Opciona optimizacija pare osigurava još veću zapreminu i sjajnu koru, naročito za proizvode koji zahtevaju intenzivnu paru.
 • Koru kakvu želite dobijate zahvaljujući cirkularnim ventilatorima sa četiri podesive brzine; Automatsko zaustavljanje ventilatora pri kraju programa pečenja zadržava toplotu u konvektomatu i time štedi energiju.
 • Za određene proizvode, a naročito za dobru formaciju kora na kraju pečenja: opciono slobodno kontrolisano električno otpuštanje.


Svi programi za pečenje su pod kontrolom uz pomoć pametnog MIWE kontrolnog sistema

econo

 • FP kontrolni sistem (100 programa za pečenje, 12 direktno izabranih kroz programe koje sam potrošač može izmeniti po želji, 5 faza pečenja kroz programe) sa velikim izborom pametnih funkcija (npr. umrežavanje, unapred programirana noćna funkcija za pokretanje za celu nedelju, automatsko odmrzavanje).
 • Brzo prebacivanje programa za pečenje pomoću prednjeg USB interfejsa.
 • Uvek spreman za pečenje, a u isto vreme smanjuje operativne troškove zahvaljujući funkciji pri kojoj se čuva energija: u MIWE Eco režimu stanica za pečenje je prilagođena da ukoliko se ne koristi bude na odabranoj temperaturi.


Kontrolni MIWE TC sistem sa ekranom osetljivim na dodir (opciono):

econo

 • Jednostavne i bezbedne operacije sa MIWE TC sistemom i ekranom osetljivim na dodir - korisnički interfejs se može lako prebaciti na profesionalni režim rada (zaštićeno uz pomoć korisničke autorizacije).
 • Mogućnost postavljanja specijalne slike na POS radi promocije prodaje, prikaz vremena pečenja i jednostavne opcije umrežavanja.
 • Savršeno pečenje čak i tokom delimičnog učitavanja zahvaljujući patentiranoj inteligentnoj regulaciji automatskog kapaciteta (MIWE flekbake).
 • Posebna funkcija za restorane (opcino)
 • Dodajte sveže proizvode, kao što su meso, povrće i još mnogo toga, u asortiman proizvoda. Jednostavne parne ili kombinovane funkcije za korišćenje i upravljanje.
 • Naša inteligentna tehnologija kontroliše trajnu parru tokom procesa grejanja i istovremeno senzor temperature jezgra detektuje kada je postignuta tačna tačka gašenja i signalizira kraj programa.


Energetski efikasna verzija sa dva strujna kola - MIWE econo

econo

 • Opremljen za svaku potrebu, zahvaljujući promenljivom broju ležišta sa četiri veličine; Jednostavan za korišćenje zbog verzije sa dva strujna kola (8 + 8 ploča) za izuzetno visoku propusnost sa dva kontrolna sistema koji se nalaze jedan pored drugog.
 • Izuzetno jednostavan za čišćenje zahvaljujući zaobljenoj Softline komori za pečenje i lako uklonjivim nosačima za pečenje; Poluautomatski sistem čišćenja čini ga higijenskim.
 • Praćenje procesa pečenja zahvaljujući velikom prozoru; Dvostruko staklo koje sprečava gorenje i štedi energiju.


Čist. Sa ekranom osetljivim na dorir. MIWE kontrola čišćenja

econo

Ako želite potpuno automatski sistem čišćenja konvektomata, a koji je u isto vreme energetski efikasan, ekološki prihvatljiv i štedljiv, onda Vam treba 3.0 MIWE sistem kontrole čišćenja. Koristi znatno manje vode i troši manje energije. Pored toga, koristi bezbedno sredstvo za čišćenje bez rizika. Takođe ima automatski prikaz nivoa popunjavanja i funkciju automatskog starta za čišćenje van normalnog radnog vremena. Cisterna za čišćenje je dizajnirana tako da bude puna za nekoliko ciklusa čišćenja, što se može učiniti jednostavno preko prednjeg panela.

 • Potpuno automatsko čišćenje pomoću biorazgradivih sredstava za čišćenje koje se napuni u integrisani rezervoar za nekoliko ciklusa čišćenja bez direktnog kontakta.
 • Efikasnost resursa: niska potrošnja struje i vode u obe faze kontaminacije.
 • Nisu potrebni dodatni radni sati jer programirano čišćenje (automatsko pokretanje) može da se odvija van radnog vremena. Preostala toplota se može koristiti u prvom ciklusu pečenja.
 • Svakodnevno čišćenje je pristupačno i održivo zahvaljujući niskoj potrošnji.


Novi grejni kabinet MIWE GS dizajniran prema higijenskim zahtevima

econo

U područjima gde se testo, vlaga i toplota spajaju, neophodna je besprekorna higijena. To je još lakše postići sada sa novim ormanom za grejanje zbog više žlebova, ivica i vijaka koji su otporni na prljavštinu.

 • Grejni kabinet dizajniran sa higijenom na umu. Lako se čisti zahvaljujući zaobljenoj unutrašnjoj školjci koja ne sadrži nepotrebne spojeve i ivice.
 • Staklena vrata prikazuju sveže testo u osvetljenoj unutrašnjoj komori, omogućavajući stalno praćenje proizvoda.
 • Udoban klima uređaj koji se kontroliše preko FP3 kontrolnog sistema na precizan i jednostavan način.


Video prikaz


Brošure

MIWE econo konvektomat

PODELITE OVU STRANU