MIWE

Олакшати посао пекарима је највећи приоритет у MIWE већ више од 90 година. Када су купци успешни, и MIWE је. MIWE чини све како би купцима помогли јачање своје позиције на тржишту пружањем врхунских производа, професионалних савета и првокласних услуга.
Основна стручност је процес загревања и хлађења у пекари и ефикасан дизајн процеса, и на то се концентришемо.
Производни портфолио је усредсређен на пекарске пећи, пекарске расхладне системе и опрему за аутоматизацију.

Име MIWE је повезано са новим напретком у свету печења. Представљена је пећница за централну Европу, а фокусирани
развој печења "вид и мирис" довели су до широке употребе печења у продавници. MIWE можете наћи кроз професионални свет за печење. 7 подружница и 40 агенција гарантују близину купцу. Локални тимови за подршку помажу клијентима да постигну боље пословне резултате са бољом пекарском опремом.

Michael Wenz је 1919. године направио своју прву пећ у свом родном граду Арнштајн у Немачкој. Његов син Edgar Michael Wenz се придружио компанији 1951. Улога лидера је сада прешла на трећу генерацију, а Sabine Michaela Wenz од 2002. године руководи растућом компанијом. Она је трансформисала компанију из својих занатских корена у модерну корпорацију која послује широм света и обећава будућност. Предузеће запошљава 700 особа које се могу пронаћи у корпоративној визији: да буду приоритетан избор у свету печења.