Vi u centru pažnje

KIO proučava Vaše zadatke, i daje najbolja rešenja, koja će prevazići Vaša očekivanja

Ostvarite Vaše ciljeve i unapredite Vaše poslovanje

KIO pomaže da unapredite vaše poslovanje zahvaljujući proverenim rešenjima za prisustvo na internetu i korporativnu povezanost. Čak i ako je vaša tekuća infrastruktura komplikovana ili nepotpuna, KIO tim je spreman da reši sve prepreke na putu do cilja pri tome podižući nivo efikasnosti i bezbednosti vaših resursa.

Jedan kontakt za sve

Zaboravite na desetine telefonskih brojeva i ugovora. Internet prisustvo, podrška računara, računarske mreže, video nadzor ili telefonski sistem? KIO je jedan kontakt za rešenje svih problema i svih pitanja. Eksperti iz KIO pružaju objedinjenu uslugu i integrišu rad svih Vaših sistema na najbolji mogući način.

BILO ŠTA I BILO KADA

Specifični ili složeni zahtevi? Premium podršku pruža tim koji ima široka znanja u oblasti informacionih tehnologija i iskustvo u radu sa korisnicima. Premium podrška radi pametnije, kako bi Vi mogli da radite lakše.

Profesionalan pristup, ljubazan način

Preduzeće KIO d.o.o. osnovano je 2004. godine u Beogradu. Posle više od 15 godina rada, danas, međunarodni tim stručnjaka svakodnevno podržava globalne projekte i preduzeća u raznim delovima sveta. Mnoga preduzeća i veoma poznate institucije već niz godina zadovoljni su inovativnim i pouzdanim rešenjima koja su za njih kreirana i saradnjom koju ostvaruju sa KIO.