КОРПОРАТИВНО УМРЕЖАВАЊЕ

ПОВЕЖИТЕ ВАШЕ КАНЦЕЛАРИЈЕ

КИО хибридне мреже пружају флексибилност, брзину, поузданост и сигурност за ваше податке, интернет повезивање, мобилне и веб апликације. Искористите предности најновијих технологија и убрзајте вашу дигиталну трансформацију. КИО ће обезбедити да извучете максимум из ваше рачунарске мреже уз услуге телефоније, безбедности, контакт центар, SDN, алате за сарадњу и још много тога.

БЕСПРЕКОРНА КОМУНИКАЦИЈА:

Свако пословање се сусреће са скоковима активности и неочекиваним хитним ситуацијама. Како се комуникација не би прекинула онда када је најпотребније, инжињери КИО ће преусмерити и оптимизовати саобраћај за апликације које су од суштинске важности, као на пример за телефоне, рачунаре и слично уз одржавање сталног квалитета позива.

ПОВЕРИТЕ ВАШУ ИНФРАСТРУКТУРУ

Да бисте се могли носити са скоковима активности и неочекиваним хитним ситуацијама, потребно је да преусмерите и оптимизујете саобраћај за апликације које су од суштинске важности за телефоне, рачунаре и слично уз одржавање сталног квалитета позива. Помоћу наше мреже и хардвера можете скоро удвостручити брзину апликације. Не морате да повећавате брзину и мењате тарифу. Можете да нам пошаљете сервере за упоређивање или користите нашу опрему.

Готово сви наши ресурси могу се користити као услуга: IaaS, SaaS, PaaS, DBaaS. Тако ћете уштедети трошкове подршке и прећи на оперативне трошкове уместо капиталних трошкова. Пратите употребу ваших апликација или "cloud" услуга у реалном времену и управљајте њиховим распоређеним преузимањима.