БЕЗБЕДНОСТ НА 1. МЕСТУ

Дигитална трансформација може бити прави изазов, посебно када је у питању безбедност. Ваша разграната ИТ инфраструктура повећава компликованост обезбеђивања Ваших података, интелекутлане својине и имиџа Вашег бренда. Обавештајна решења које покреће КИО помоћи ће Вам да управљате ризицима у дигиталном животу Ваше организације.

ЗАШТИТИТЕ СВОЈЕ ВАЖНЕ ПОДАТКЕ И ПОСЛОВНЕ АКТИВНОСТИ ПОМОЋУ МОЋНЕ ОДБРАМБЕНЕ ЛИНИЈЕ

Борба против претњи
Све вредно мора бити заштићено обезбеђивањем приступачности организацији и трећим лицима, како је то дефинисано од стране вас. Свако једноставно може имати директан утицај на доходак и негативан утицај на слику вашег бренда. Откривање претњи и реаговање на њих у реалном времену је исто толико важно за организацију као управљана сигурносна инфраструктура.

Оцените своје могућности и свој избор
Ваше растуће апликације и подаци о облаку требају бити сигурни као и ваш локални хардвер. Разноликост технологија у вашој инфраструктури, од мобилних до широкопојасних, отежава одржавање одговарајућег нивоа сигурности. Ово је од суштинског значаја за заштиту ваших активности од интернет напада и ваше унутрашње мреже око периметра. Везаност за било ког одређеног добављача или технологије може бити опасна у брзом промјенљивом окружењу сигурности.

Никад не заборавите на људски фактор
Безбедносна решења морају бити корисна и не утичу на продуктивност рада. Они морају бити једноставни за управљање за ИТ безбедносне услуге и осигурати сигуран приступ корпоративним ресурсима и апликацијама заснованим на облаку. Ваша мобилна флота треба заштитити од многих нових облика напада који могу пружити само напредна мобилна рјешења за откривање.

ОВЛАДАЈТЕ СВИМ АСПЕКТИМА СИГУРНОСТИ КАО НИКАДА РАНИЈЕ

Изаберите најбољу технологију и партнере

Сва наша решења су заштићена дизајном, од мобилних уређаја до центара података, избегавајући сложене опције сигурности и дуготрајне интеграције. Радимо са најбољим партнерима у индустрији како бисмо осигурали да можемо пружити најбоља рјешења прилагођена вашим индивидуалним потребама. Такође узимамо у обзир ваше ИТ наслеђе, било да се ради о оснаживању ИТ - а или додавања безбедносних услуга око њега, и радићемо заједно са вама како бисмо вам помогли да активно изградите одбрамбену линију која ће у будућности потврдити вашу организацију.

Направите своју линију одбране цхелоцентриц

Наша безбедносна решења су ефикасна чак и без знања крајњег корисника, обезбеђујући несметан процес имплементације. Перформансе се максимизирају сигурним даљинским приступом корпоративној мрежи и осјетљивим подацима са било ког уређаја, а интегрисани портал пружа ИТ тимовима једноставне могућности управљања.

РЕШЕЊА ПОТРЕБНА ЗА БЕЗБЕДНОСТ ВАШЕГ ПОСЛОВАЊА

Заштите ваше пословање

Заштита електронске поште - KIO Mail Care Free

Овладајте технологијом

Уништавање докумената - не дозволите да поверљиви подаци напусте Вашу организацију на традиционалан начин.
Уништавање података - уништите осетљиве податке на харди дисковима, преносивим меморијама и другим дигиталним физичким уређајима за складиштеље података.