Интернет продавница

Обезбедиће вашим купцима исти доживљај као и када купују од најпознатијих.

Проста, брза и стварно ради

Неке ствари Вам се просто свиђају? КИО зна како да их направи. Међународни тим стручњака за израду интернет продавница радиће напорно и детаљно, како би ваши купци могли да купују једноставно и брзо. Поред искуства у изради, КИО има искуства и у вођењу комплетног пословања у вези са интернет продајом и решавањем конкретних проблема који настају приликом отварања чиме ће обезбедити да ваша продавница стварно ради.

Неограничене могућности

Унапред дефинисани изгледи насловне стране (моћи ћете да дефинишите како ће изгледати насловна страна ваше продавнице унапред, на дан заљубљених, на црни петак, на нову годину) - Напредна статистика (видећете како ваши купци померају миш на вашем сајту) - Обраћање купцима који су посетили ваш сајт (преко 80% купаца, купује тек када им се обратите више од пет пута, ето сада знате зашто вас по целом интернету прогањају оне патике које сте гледали пре неки дан) - Више тржишта (и/или језика и валута) - Интеграција са курирским службама и магацином (задивите вашег купца брзом испоруком, нека пошиљка крене истог тренутка када је роба плаћена)

Програм лојалности (који ће ваши купци обожавати) - Мапа ваших локација (која ће чак и показати пут до најближе локације) - Још преко 200 других спремних идеја које су инжињери КИО већ успешно спроводили у дело

Комплексна услуга

Експерти КИО су спремни да Вам пруже савете из праксе и помогну да послујете успешно

Наплата - КИО свакодневно сарађује са највећим финасијским институцијама и системима за процесирање платних картица и других начина наплате у земљи и иностранству. Од припреме документације и обезбеђивања најбољих услова, до интеграције са вашом продавницом, захваљујући искуству и контактима са преко 50 различитих институција, овај процес можете значајно олакшати и убрзати уз помоћ вашег КИО агента.

Дигитални маркетинг - Када отворите врата ваше интернет продавнице, експерти за маркетинг из КИО помоћи ће вам да доведете прве купце, као и да их натерате да се врате.

Комплексна подршка - КИО може да преузме многе пословне активности у вези са вашом интернет продавницом. Например: Обрада наручивања, пружање подршке вашим купцима, организовање превода сајта на друге језике, дигитална трансформација магацина, организовање међународне интернет продаје или нешто друго. Како би обезбедили подршку у решавању задатака из најразличитјих области, КИО се ослања на дугогодишње искуство и сарадњу са провереним и одабраним сарадницима из региона и целог света који допуњују КИО тим.