Интернет сервиси и апликације

Беспрекорна реализација и загарантована подршка на дуге стазе: Интернет сервиси које је креирао КИО већ услужују хиљаде корисника у целом свету и расту из године у годину.

Претворите ваше идеје у бизнис

Мање од 10% покренутих интернет сервиса настави да постоји дуже од 3 месеца од покретања. Зато је важно да на ово путовање кренете са тимом који већ зна пут. КИО је ваш саветник и возач на путу до креирања локалног или глобалног интернет сервиса који ће ваши корисници волети.

КОМПЛЕТНА УСЛУГА И ПОДРШКА

КОМПЛЕТНА УСЛУГА

КИО пружа комплетну услугу потребну на путу да ваш интернет сервис постане успешан. Захваљујући организованом процесу планирања, дизајна, израде и тестирања који се понавља у више кругова, ваш интернет сервис или апликација имаће све предиспозиције да постане лидер у својој области. Експерти за дигитални маркетинг помоћи ће остварите прву монетизацију и да остварите најбоље резултате за изабрани буџет.

СРЕЋНИ КОРИСНИЦИ СУ ПОЛА ПОСЛА

Ваш интернет сервис ће бити добар колико је добра и подршка. КИО може да обезбеди тим оператера који ће се решавати спорне ситуације, а такође развијати ваш сервис према жељама корисника.